×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Όροι χρήσης και πολιτική απορρήτου



Καλώς ήλθες στην ιστοσελίδα των καταστημάτων
Movestores.



Το www.movestores.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρίας «Sweetheart Α.Ε.», που εδρεύει στη Ιωαννίνων 26 & Ανεξαρτησίας (ΑΦΜ: 094360030/ Δ.Ο.Υ ΦΑΕ Αθηνών), που για λόγους συντομίας θα αναφέρεται εφεξής «movestores».

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου www.movestores.com, καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που παρέχονται με σαφή και κατανοητό τρόπο, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών και κάνει χρήση τους μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως, στο σύνολό τους. Με την είσοδο του επισκέπτη/χρήστη στο δικτυακό αυτό τόπο και τη χρήση των υπηρεσιών αυτού, τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, οι οποίοι αποτελούν δεσμευτικούς κανόνες διαμορφωμένους σύμφωνα και σε απόλυτη συμβατότητα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία, και αποδέχεται τους όρους αυτούς.

Στους παρόντες όρους χρήσης περιλαμβάνεται και η Πολιτική Απορρήτου που αφορά την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 που ισχύει από 25/05/2018.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η movestores διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει οποτεδήποτε τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος όποτε κρίνει ότι είναι αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, παρά μόνο με ανάρτηση στην παρούσα ιστοσελίδα. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης καθώς και στο περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου.


Πληροφορίες προϊόντων & διαθεσιμότητα

Η ιστοσελίδα www.movestores.com παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτει και προσπαθεί όλες οι πληροφορίες και περιγραφές των προϊόντων του ηλεκτρονικού της καταστήματος να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις και έγκυρες. Παρόλα αυτά, η movestores δεν ευθύνεται σε περίπτωση που κάποια πληροφορία ή περιγραφή σχετική με τα προϊόντα που πωλούνται είναι ανακριβής, μη πλήρης, μη χρονικά ενημερωμένη ή με λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

Η movestores ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Περιορισμός ευθύνης

Σε καμία περίπτωση η movestores δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου από κάθε χρήστη γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη.


Διαφήμιση

Η movestores δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών που τυχόν διαφημίζονται στην ιστοσελίδα και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από την movestores, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίαςκαι προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της επιχείρησης ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρίαή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησης ή/και του www.movestores.com ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.movestores.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


Ευθύνη χρήστη

Οι επισκέπτες/ χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.movestores.com, αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών. Ο επισκέπτης/χρήστης του παρόντος δικτυακού τόπου είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση αυτού και υποχρεούται να απέχει από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού.Απαγορεύεται η παρενόχληση τρίτων με οποιονδήποτε τρόπο. Οι επισκέπτες/χρήστες συμφωνούν ότι δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του παρόντος δικτυακού τόπου και ότι δεν θα εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβασηστον παρόντα δικτυακό τόπο. Η χρήση του δικτυακού τόπου για παράνομους σκοπούς συνεπάγεται αστικές και ποινικές κυρώσεις. Ο επισκέπτης/χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι η movestores ουδεμία ευθύνη φέρει για υλικό με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τρίτους και φιλοξενείται στο δικτυακό τόπο ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή συμφωνεί με τέτοιου είδους περιεχόμενο.

Παραγγελία και Αγορά Προϊόντων

Η movestores κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να συνάψει έγκυρη παραγγελία εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα, ήτοι εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης είτε σύμβαση πωλήσεως εξ αποστάσεως. Η εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Προκειμένου ο επισκέπτης/χρήστης να πραγματοποιήσει παραγγελία πρέπει: (α) να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για την σύναψη της σύμβασης πώλησης, (β) να αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της σύμβασης πώλησης, όσον αφορά το πωλούμενο είδος, την ποσότητα, το τίμημα συμπεριλαμβανομένων φόρων και λοιπών δαπανών, τον τρόπο διεκπεραίωσης της συναλλαγής, τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης του προϊόντος μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, (γ) να αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους χρήσης, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καταρτιζόμενης σύμβασης. Η αποδοχή των παραπάνω συντελείται με την ηλεκτρονική επιλογή "ΑΠΟΔΟΧΗ" που δίνεται στον επισκέπτη/χρήστη από τον διαδικτυακό τόπο.Η πραγματοποίηση παραγγελίας αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, εφαρμοζομένου του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (άρθρο 4 Ν.2251/1994, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει). Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, πριν τη συμπλήρωση και υποβολή της σχετικής φόρμας για: (α) την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή (β) τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος (γ) την τιμή, την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφοράς, καθώς και το ΦΠΑ, (δ) τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης, (ε) τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής, (στ) το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με το που καταχωρείται η παραγγελία, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι XXXXXX. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας ο επισκέπτης/πελάτης θα λάβει αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της εταιρείας, ο επισκέπτης/πελάτης θα λάβει το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα του αποσταλούν. Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας ο πελάτης θα λαμβάνει μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε η εταιρία με τον πελάτη στα τηλέφωνα που έχει δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στην ιστοσελίδα.Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας. Τα e-mail αυτά καλό είναι να διατηρούνται καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής. Είναι υποχρέωση του πελάτη, σε περίπτωση που δεν λάβει τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνει χωρίς καθυστέρηση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στην κάτωθι περίπτωση : Να αποσταλεί e-mail στο “customercare@movestores.gr” ή τηλεφωνικώς στο 2103312204. Θα χρειαστεί να παρέχετε τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας στον συνεργάτη μας για να αναλάβει την ακύρωσή της. Βασική Προϋπόθεση της ακύρωσης της παραγγελίας σας είναι να μην έχει αναχωρήσει από το χώρο μας.

Τιμές και Τρόποι Πληρωμής
Στην ιστοσελίδα www.movestores.com παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την τιμολόγηση των προϊόντων. Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α. Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. H movestores δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές στις τιμές προϊόντων που αγοράσθηκαν από φυσικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα movestores στην Ελλάδα και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο.
Ο τρόπος καταβολής του τιμήματος επιλέγεται από τον επισκέπτη/χρήστη και περιλαμβάνει τη δυνατότητα χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (επιλεγόμενη από το σύστημα υποβολής παραγγελίας), την χρήση του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών της PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, εξόφληση στο κατάστημα (εάν επιλέξετε παραλαβή από κάποιο κατάστημά μας), ή με αντικαταβολή.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.movestores.com δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Discovery, Diners. Η παραγγελία θα διαβιβασθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα της EveryPayκαι η συναλλαγή – χρήση της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας θα γίνει στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της πλατφόρμας. Εκεί θα πρέπει να συμπληρωθεί ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, το όνομα του κατόχου όπως αναγράφεται στο μπροστινό τμήμα της κάρταςκαθώς επίσης και τον αριθμό των άτοκων δόσεων εφόσον το επιθυμεί. Η movestores δεν κρατάει αριθμούς πιστωτικών καρτών. Η οποιαδήποτε συναλλαγή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα γίνεται με την EveryPay και όχι με την εταιρία. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρίας τότε η πιστωτική / χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρίας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική / χρεωστική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Άτοκες δόσεις:
Έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε έως 6 άτοκες δόσεις, ανάλογα με το ποσό της αγοράς σας.

  • Για αγορές από 90 έως 150 ευρώ υπάρχει η δυνατότητα για έως 3 άτοκες δόσεις.
  • Για αγορές από 150 ευρώ και πάνω υπάρχει η δυνατότητα για έως 6 άτοκες δόσεις.

Σχετικά με την ασφάλεια συναλλαγών της EveryPay

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Diners&Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας από την ACS Courier. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 1.50 € και ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Πληρωμή με PayPal

Η πληρωμή εκτελείται στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal. Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους χρήσης στην ιστοσελίδα www.paypal.com

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα
Στη μέθοδο πληρωμής μέσω τραπεζικής συναλλαγής, τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την εμφάνιση της πληρωμής στον τραπεζικό λογαριασμό της movestores. Στην περίπτωση αυτή, η προθεσμία παράδοσης αρχίζει από την ημερομηνία εμφάνισης του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
Κατά την εκτέλεση του εμβάσματος θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο της αιτιολογίας τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Μετά την εκτέλεση του εμβάσματος, θα πρέπει να μας αποστείλετε την απόδειξη της κατάθεσης στο
emailcustomercare@movestores.com”.

Για τραπεζικό έμβασμα εξωτερικού, κάθε χρέωση για μεταφορά χρημάτων επιβαρύνει τον πελάτη.

Δικαιούχος λογαριασμών: Sweetheart A.E.

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR0501106140000061447074784
BIC / SWIFT: ETHNGRAA

ALPHA BANK
IBAN:
GR5301402430243002320000069
BIC / SWIFT: CRBAGRAA

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR4001715990006599140509168
BIC / SWIFT: PIRBGRAA

Eurobank
IBAN:
GR9602600740000660200969684
BIC / SWIFT: ERBKGRAA

Τράπεζα Κύπρου
IBAN: CY80002001950000357027437570
BIC / SWIFT: BCYPCY2N

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημά μας

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή της παραγγελίας σε ένα από τα καταστήματάμας αφού πρώτα έχετε λάβει email για τη διαθεσιμότητά της.
Προσοχή! Το γεγονός ότι ένα προϊόν φαίνεται διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας δεν σημαίνει ότι βρίσκεται στο κατάστημά μας και ότι είναι ετοιμοπαράδοτο. Μπορεί απλά να βρίσκεται στις αποθήκες μας. Για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία, θα πρέπει να περιμένετε πρώτα να σας ενημερώσουμε με
email ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραλειφθεί. Μετά το ενημερωτικό email θα μείνει δεσμευμένη στο κατάστημα που επιλέξατε για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα των ειδών. Το καθημερινό ωράριο των καταστημάτων μας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 21:00 και Σάββατο 9:00 – 20:00.

Παράδοση προϊόντων και χρόνος παράδοσης

Γενικά η παράδοση προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή αυτοπροσώπως με επίδειξη της πρωτότυπης ταυτότητάς του ή διαβατηρίου. Σε περίπτωση κατά την οποία η καταβολή του τιμήματος έχει γίνει με χρέωση πιστωτική κάρτας απαιτείται επιπλέον κατά την παράδοση των προϊόντων να γίνει επίδειξη της πιστωτικής κάρτας. Απαγορεύεται η παραλαβή προϊόντων σε τρίτο πρόσωπο, εκτός αν ο αγοραστής έχει εξουσιοδοτήσει προς τούτου εγγράφως, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του, κάποιο τρίτο πρόσωπο. Στην περίπτωση αυτή το τρίτο πρόσωπο πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση της παραγγελίας.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών και εντός 5 εργάσιμων για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για το χρόνο παράδοσης σε χώρα του εξωτερικού, συμβουλευτείτε τον ισχύοντα πίνακα υπηρεσιών της ACS Courier που θα βρείτε στη ιστοσελίδα: www.acscourier.net.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τόπο αποστολής των προϊόντων και την επιβεβαίωση των στοιχείων του πελάτη. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί, εφόσον έχει προηγουμένως ενημερωθεί ο καταναλωτής.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: 1. Το προϊόν έχει ήδη καταργηθεί ή βρίσκεται σε έλλειψη και δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή, η movestores θα επικοινωνεί με τον πελάτη για να του παρέχει κάποια εναλλακτική λύση, εφόσον το επιθυμεί. 2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας του πελάτη. Στην περίπτωση αυτή η movestores θα επικοινωνεί το ταχύτερο δυνατό με τον πελάτη, προκειμένου ο τελευταίος να δηλώσει εάν επιθυμεί την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπό αυτές τις συνθήκες. 3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω email επικοινωνία με τον πελάτη (εάν π.χ. προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία του πελάτη που καταχώρησε δεν είναι ορθώς ενημερωμένα.

Τρόποι παράδοση προϊόντων και έξοδα αποστολής

Παράδοση προϊόντων:

Η παράδοση των προϊόντων μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier
  • Με παραλαβή από κάποιο φυσικό μας κατάστημα.

Έξοδα Αποστολής:
Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω της ACS Courier.

Οι παραδόσεις της ACS Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Οι βασικές χρεώσεις για όλο το δίκτυο της Ελλάδας είναι:
Μεταφορικά: 3.00€
Χρέωση υπηρεσίας αντικαταβολής: 1.50€

Για παραγγελίες άνω των 40€ δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Για τις χρεώσεις εξωτερικού, ισχύει οεκάστοτε τιμοκατάλογος της ACS που θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.acscourier.net

Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση τους
α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας του παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παρήγγειλε β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα και υπό την προϋπόθεση ότι (i) δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή (
ii) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά.

Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης έχει υποχρέωση να συμπληρώσει ηλεκτρονικά και να αποστείλει τη Φόρμα Επιστροφής που βρίσκεται στον δικτυακό τόπο www.movestores.com. Προσοχή! Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή, εάν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία και εάν ο καταναλωτής δεν λάβει επιβεβαίωση από το τμήμα επιστροφών.

Επίσης, οπελάτης έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει κάποιο/α από τα είδη που παρήγγειλε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερώνεπιστρέφοντας το/τα προϊόν/τα στην αρχική του κατάσταση. Οι αλλαγές με άλλα προϊόντα γίνονται σύμφωνα με την τρέχουσα τιμή των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση, τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, ο πελάτης έχει υποχρέωση να συμπληρώσει ηλεκτρονικά και να αποστείλει τη Φόρμα Επιστροφήςπου βρίσκεται στον δικτυακό τόπο www.movestores.com και να διαθέτει το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής πώλησης. Προσοχή! Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή, εάν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία και εάν ο καταναλωτής δεν λάβει επιβεβαίωση από το τμήμα επιστροφών.

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος επιστροφής, o πελάτης υποχρεούται επίσης να αποστείλει άμεσα το προϊόν εντός της κλειστής συσκευασίας του και στην κατάσταση που παρελήφθη προς επιστροφή, ενώ η εταιρία, εφόσον έχουν τηρηθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίας και κανονισμοί που περιγράφονται στους όρους χρήσης, υποχρεούται να προχωρήσει σε αντικατάσταση με άλλο προϊόν.


Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την
movestores. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1. επικοινωνία την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με την movestores 2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 15 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 15 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί 3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).



Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την πώληση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, τα μεταφορικά, τα έξοδα επιστροφής και τυχόν χρεώσεις ή προμήθειες για τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλεγεί, βαρύνουν τον πελάτη. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ο πελάτης έχει υποχρέωση να συμπληρώσει ηλεκτρονικά και να αποστείλει το Φόρμα Επιστροφήςπου βρίσκεται στον δικτυακό τόπο www.movestores.com και να διαθέτει το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής πώλησης. Προσοχή! Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή, εάν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία και εάν ο καταναλωτής δεν λάβει επιβεβαίωση από το τμήμα επιστροφών.

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, o πελάτης υποχρεούται επίσης να αποστείλει άμεσα το προϊόν εντός της κλειστής συσκευασίας του και στην κατάσταση που παρελήφθη προς επιστροφή, ενώ η εταιρία, εφόσον έχουν τηρηθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίας και κανονισμοί που περιγράφονται στους όρους χρήσης, υποχρεούται να επιστρέψει τα δικαιολογούμενα ποσά που του κατέβαλε ο πελάτης εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών μετά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία.

Η επιστροφή του τιμήματος γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής. Σε περίπτωση που το τίμημα έχει χρεωθεί στην πιστωτική κάρτα του πελάτη, η ενάσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης επιφέρει ταυτόχρονα και την λύση της σχετικής τριμερούς σύμβασης ανάμεσα σε πελάτη – εταιρία και τράπεζα, χωρίς καταβολή αποζημίωσης.

Σε περίπτωση που το τίμημα έχει καταβληθεί με αντικαταβολή και ο πελάτης ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης τότε η επιστροφή του τιμήματος θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη, ο οποίος οφείλει να ενημερώσει για το λόγο αυτό εγγράφως την εταιρία παρέχοντας πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό και λοιπά στοιχεία του λογαριασμού, καθώς και το τραπεζικό ίδρυμα στο οποίο τηρείται. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη για την ορθότητα και εγκυρότητα των χορηγούμενων στοιχείων και πληροφοριών. Το επιστρεφόμενο τίμημα δεν περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφορικών και τις χρεώσεις της εταιρίας ταχυμεταφορών για αντικαταβολή.

Επικοινωνία με την εταιρία

Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται στην εταιρία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected]movestores.com ακολουθώντας την σχετική εφαρμογή που είναι προσαρμοσμένη στην ιστοσελίδα "Επικοινωνία", συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα αποστολής μηνύματος, είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2103312204.

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι χρήσης και η χρήση του δικτυακού τόπου www.movestores.com διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, από τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες. Σε περίπτωση που κάποιος από τους παρόντες όρους ήθελε κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή ακυρωσία αυτή δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.movestores.com ή με τα προϊόντα που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του δικτυακού τόπου www.movestores.com θα είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

Αποστολή Βιογραφικών

Η «Sweetheart Α.Ε.» που εδρεύει στη Ιωαννίνων 26 & Ανεξαρτησίας, τηλ:2102389400, e-mail:customercare@movestores.com καθίσταται Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που παρέχετε δια μέσου της «φόρμας» και του βιογραφικού σας σημειώματος, καθώς και δια μέσου κάθε άλλης επικοινωνίας που τυχόν απαιτηθεί για την αξιολόγηση των ικανοτήτων σας με σκοπό την κάλυψη θέσης εργασίας στην «Sweetheart Α.Ε.» προβαίνει στην απαιτούμενη επεξεργασία μόνο των απολύτως απαραίτητων προσωπικών σας δεδομένων και μόνο έπειτα από ρητή συγκατάθεση σας.
Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται από την «
Sweetheart Α.Ε.» με μοναδικό σκοπό την αξιολόγηση των ικανοτήτων σας για την κάλυψη θέσης εργασίας, για την οποία αποστείλατε το βιογραφικό σας.
Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται απευθείας από εσάς με την υποβολή του βιογραφικού σας σημειώματος στον δικτυακό τόπο
www.movestores.com.
Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτους και πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο ειδικώς εξουσιοδοτημένα από την «Sweetheart Α.Ε.» πρόσωπα, εργαζόμενοι και συνεργάτες της «Sweetheart Α.Ε.» που έχουν δεσμευτεί για την τήρηση εμπιστευτικότητας.
Τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται από την «
Sweetheart Α.Ε.» μόλις διαπιστωθεί ότι δε θα γίνει προσφορά εργασίας ή ότι αυτή δε γίνεται αποδεκτή από εσάς.

Όροι Αποστολής Βιογραφικού Σημειώματος

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εργαστείτε στην «Sweetheart Α.Ε.». Με την συμπλήρωση της φόρμας και την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος, μας δίνεται η δυνατότητα να εξετάσουμε τα βιογραφικά σας στοιχεία και, εφόσον πληρούν τις τυπικές απαιτήσεις για τη θέση εργασίας που έχετε αιτηθεί, να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παροχή οποιασδήποτε άλλης απαιτούμενης πληροφορίας ή για να κανονίσουμε ραντεβού συνέντευξης. Η αποστολή του βιογραφικού σας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας σημαίνει και την ρητή αποδοχή των παρακάτω όρων:

ΌΡΟΙ

Οι Υποψήφιοι δηλώνουν ότι:

  • Παρέχουν πληροφορίες ακριβείς και αληθείς.
  • Δεν δίδουν πληροφορίες που αφορούν ποινικές καταδίκες και αδικήματα ή ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (όπως πληροφορίες σχετικά με πολιτικά φρονήματα, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, γενετικά ή βιομετρικά δεδομένα, δεδομένα υγείας κ.λπ.).
  • Δεν παρέχουν πληροφορίες που σχετίζονται με τρίτο πρόσωπο, παρά μόνο μετά από ρητή εξουσιοδότηση του τρίτου προσώπου.

Έχετε δικαίωμα να μας υποβάλετε αίτημα

  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας
  • Διόρθωσης ή Διαγραφής των δεδομένων σας
  • Περιορισμούτης επεξεργασίας
  • Φορητότητας τωνδεδομένων σας
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία, η οποία μπορεί να έχει τη μορφή Ανάκλησης της συγκατάθεσης σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η Ανάκληση αυτή δε θίγει την επεξεργασία που βασίστηκε στην συγκατάθεση πριν την ανάκληση της.

στην ταχυδρομική διεύθυνση (Ιωαννίνων 26 & Ανεξαρτησίας, 13461, Ζεφύρι) ή ηλεκτρονικά δια μέσου της φόρμας επικοινωνίας ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “customercare@movestores.com” της «Sweetheart Α.Ε.» καθώς και να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα

Γενικά

Η εταιρία μας, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων μέσω της συμμόρφωσης μας με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 679/2016 (GDPR). Μέσω της πολιτικής απορρήτου μας, σας ενημερώνουμε αφενός, για τις πρακτικές της εταιρίας μας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και αφετέρου, για τα δικαιώματα που έχετε ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση να μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε όσες περιπτώσεις σας ζητηθεί, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ή και να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή.

Τρόποι συλλογής δεδομένων

Σύμφωνα με το Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 679/2016 (GDPR), προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ενός ατόμου. Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας παρέχετε αποκλειστικά εσείς οι ίδιοι, όταν δημιουργείτε Λογαριασμό και εγγράφεστε ως χρήστης στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, όταν πραγματοποιείτε κάποια παραγγελία και αγορά προϊόντος μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ιστοσελίδας μας και όταν μας υποβάλλετε αιτήματα και μηνύματα που αφορούν την εξυπηρέτηση σας ως πελατών μας. Επίσης, ζητείται από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας να μας παρέχουν προσωπικά τους δεδομένα, και στις περιπτώσεις που επιθυμούν να αποστείλουν E-mail στο “info@movestores.com”, όταν εγγράφονται στο ‘Newsletter’ της ιστοσελίδας μας προκειμένου να λαμβάνουν ενημέρωση από το www.movestores.com και όταν αποστέλλουν βιογραφικά σημειώματα για την εύρεση θέσης εργασίας μέσω της ιστοσελίδας μας. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις η παροχή κάθε είδους προσωπικών δεδομένων γίνεται από εσάς οικειοθελώς.

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε
Η εταιρία σχεδίασε την ιστοσελίδα www.movestores.com έτσι ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Για να δημιουργήσετε λογαριασμό απαιτείται να συμπληρώσετε σε ορισμένα πεδία τα προσωπικά δεδομένα που θα σας ζητηθούν, τα οποία είναι και αναγκαία για την εξατομίκευσή σας ως πελάτη και την τυχόν σύναψη σύμβασης μαζί σας. Για τη δημιουργία Λογαριασμού απαιτούνται υποχρεωτικά τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Ταχυδρομικός. Κώδικας, Περιοχή, Χώρα, Σταθερό Τηλέφωνο και Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (email). Στην συνέχεια θα πρέπει να ορίσετε τον προσωπικό σας κωδικό (password). Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας , θα πρέπει , αφού διαβάσετε τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου να επιλέξετε το κουτάκι στην επιλογή "Αποδέχομαι" . Για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας και τη σύναψη πώλησης προϊόντος, πέρα από τα στοιχεία που απαιτούνται για τη δημιουργία Λογαριασμού, θα σας ζητηθούν και ορισμένα επιπλέον στοιχεία, απαραίτητα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την εκπλήρωση των νόμιμων υποχρεώσεων της εταιρίας μας. Τα στοιχεία αυτά που αφορούν τον τρόπο πληρωμής, τιμολόγησης και αποστολής του προϊόντος, είναι το ΑΦΜ και η αρμόδια ΔΟΥ, το Επάγγελμα σας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τέλος, όταν μας αποστέλλετε αιτήματα επικοινωνίας στα πλαίσια εξυπηρέτησης Πελατών, τα δεδομένα που απαιτούνται είναι μόνο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας(email) και το ονοματεπώνυμό σας, τα οποία έχετε ήδη παράσχει με τη δημιουργία Λογαριασμού. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας επικοινωνίας στον ισότοπο μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Σκοποί επεξεργασίας

Η εταιρία μας συλλέγει διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν εσείς οι ίδιοι οικειοθελώς τα παρέχετε σε εμάς, για τους εξής σκοπούς:

  1. Για τη διαχείρισή σας ως εγγεγραμμένου πελάτη και την προσφορά εξατομικευμένης εμπειρίας στους δικτυακούς μας τόπους, στην περίπτωση που έχετε δημιουργήσει Λογαριασμό.
  2. Για την ολοκλήρωση των παραγγελιών και των συμβάσεων πώλησης προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  3. Για την Εξυπηρέτηση Πελατών όσον αφορά τις παραγγελίες.
  4. Για την επικοινωνία μας με τους χρήστες και την επίλυση τυχόν διαφορών.
  5. Για την παροχή υπηρεσιών πελάτη, όπως για την παροχή προσφορών και ενημερωτικών e-mail και την ενημέρωση των χρηστών για προωθητικές ενέργειες και νέα προϊόντα, στην περίπτωση εγγραφής σας στο newsletter της εταιρίας μας.
  6. Την άντληση πληροφοριών ως προς τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας από τους επισκέπτες αυτής, με σκοπό την συνεχή βελτίωση της.
  7. Για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς που αφορούν την λειτουργία της ιστοσελίδας μας.

Νόμιμες βάσεις επεξεργασίας

Νόμιμες βάσεις επεξεργασίας για τα δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι στην περίπτωση της δημιουργίας Λογαριασμού η λήψη μέτρων κατ’ απαίτησή σας ως Υποκειμένου των Δεδομένων πριν τη σύναψη κάποιας σύμβασης. Με άλλα λόγια, προκειμένου να εγγραφείτε ως Χρήστης στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία ως πελάτης μας, απαιτείται η επεξεργασία των ζητούμενων
προσωπικών σας δεδομένων. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που μάς παρέχετε όταν πραγματοποιείτε κάποια παραγγελία προϊόντος για τον σκοπό της εκτέλεσης της σύμβασης πώλησης και για την εκπλήρωση των νομίμων υποχρεώσεων μας. Κάνουμε χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας και για την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση. Τέλος, η λήψη δεδομένων στα πλαίσια την εξυπηρέτησης πελατών εντάσσεται στα νόμιμα συμφέροντα της εταιρίας μας. Η συνεχής βελτίωση της ιστοσελίδας μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών εντάσσεται επίσης στα νόμιμα συμφέροντα της εταιρίας μας. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν εσείς μας τα παρέχετε οικειοθελώς και μόνο όταν λαμβάνουμε την ελεύθερη, ρητή και με πλήρη επίγνωση συγκατάθεσή σας. Η συγκατάθεσή σας ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η εταιρία μας στα πλαίσια προστασίας προσωπικών δεδομένων ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την αναγκαιότητα διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων και διαγράφει όσα από αυτά θεωρεί μη χρήσιμα και μη απολύτως αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας. Το www.movestores.com δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του και για το λόγο αυτό λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα, ώστε να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα που εσείς οι χρήστες παρέχετε με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτά τα μέτρα προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Ειδικότερα, προστατεύουμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας χρησιμοποιώντας λογισμικό το οποίο κρυπτογραφεί και ανωνυμοποιεί τις πληροφορίες που εισάγετε. Η ιστοσελίδα www.movestores.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 256-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά την μεταφορά. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο σε όσους εργαζομένους πρέπει να τα γνωρίζουν προκειμένου να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά καθήκοντά τους. Θα επεξεργάζονται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες και δεσμεύονται να τηρούν σχετικούς όρους εμπιστευτικότητας.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτους

Η εταιρία μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών της σε κανένα τρίτο φορέα. Μπορούμε να διαβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα μόνο αν:

Α. Έχει χορηγηθεί ρητή συγκατάθεση των πελατών για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων.

Β. Η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την εταιρία μας καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών και παραγγελιών των πελατών στα πλαίσια της μεταξύ μας σύμβασης. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με εμάς έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την υλοποίηση της σύμβασης.

Γ. Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Χρόνος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Συγκεκριμένα, τα δεδομένα σας ως εγγεγραμμένου χρήστη διατηρούνται μέχρι εσείς να αποφασίσετε να διαγραφείτε. Τα απαραίτητα δεδομένα για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης προϊόντος, διατηρούνται για όσο σκοπό απαιτείται για να ολοκληρωθεί η σύβαση, συμπεριλαμβανομένου διαστήματος για την άσκηση τυχόν νομίμων αξιώσεων από τη σύμβαση καθώς και νομίμων υποχρεώσεων φορολογικής φύσης της εταιρίας μας. Για την εξυπηρέτησή αιτημάτων σας ως Πελατών, η επεξεργασία θα διαρκεί εωσότου ολοκληρωθεί η απάντηση στο αίτημά σας.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε εγγεγραμμένος στο Newsletter της ιστοσελίδας μας και μέχρι να ολοκληρωθεί η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μας. Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μετά την ανάκληση της δοθείσας συγκατάθεσης ή μετά την πάροδο ενός (1) έτους από την αποστολή του τελευταίου ενημερωτικού ή επικοινωνιακού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Cookies

Η εταιρία μας προκειμένου να εξασφαλίσει την βέλτιστη πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί την τεχνολογία ‘cookies’. Τα ‘cookies’ είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιούμε ‘cookies’ για να μπορούμε να σας διακρίνουμε από άλλους επισκέπτες, να καταγράφουμε τη διεύθυνση IP σας και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας, καθώς και για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας σε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου μας. Η χρήση των ‘cookies’ μας επιτρέπει να συλλέγουμε πληροφορίες για στατιστικούς και διαφημιστικούς σκοπούς, αλλά κυρίως για την εξατομίκευση της εμπειρίας περιήγησής σας, αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας. Καμία τοποθέτηση cookies δεν γίνεται στις συσκευές σας, πλην των απαραίτητων cookies, χωρίς ή προτού μας χορηγήσετε τη συγκατάθεσή σας. Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα ‘cookies’ ανά πάσα στιγμή, με εύκολο τρόπο, μέσα από τις επιλογές του προγράμματος περιήγησης, αλλά αν το κάνετε, δεν θα είμαστε σε θέση να καταγράφουμε τις αγορές σας ή να σας επιτρέπουμε την πραγματοποίηση αγοράς από τον ιστότοπό μας/ ή δεν θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την βέλτιστη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας. Όλες οι δηλώσεις συγκατάθεσης για τα cookies που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας τηρούνται παράλληλα και εγγράφως και φυλάσσονται σε ασφαλή χώρο. Τέλος, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι κάθε 12 μήνες από την τελευταία είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, θα λήγει η ισχύς της συγκατάθεσης που τυχόν δόθηκε και θα ζητείται νέα.

__utmt

performancecookie

firstparty

10 minutes

This cookie is set by Google Analytics. According to their documentation it is used to throttle the request rate for the service – limiting the collection of data on high traffic sites. Itexpiresafter 10 minutes

__utmc

performancecookie

firstparty

persistent

This is one of the four main cookies set by the Google Analytics service which enables website owners to track visitor behaviour and measure site performance. It is not used in most sites but is set to enable interoperability with the older version of Google Analytics code known as Urchin. In this older versions this was used in combination with the __utmb cookie to identify new sessions/visits for returning visitors.

When used by Google Analytics this is always a Session cookie which is destroyed when the user closes their browser. Where it is seen as a Persistent cookie it is therefore likely to be a different technology setting the cookie.

__utma

performancecookie

firstparty

2 years

This is one of the four main cookies set by the Google Analytics service which enables website owners to track visitor behaviour and measure site performance. This cookie lasts for 2 years by default and distinguishes between users and sessions. It it used to calculate new and returning visitor statistics. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. The lifespan of the cookie can be customised by website owners.

__utmb

performancecookie

firstparty

30 minutes

This is one of the four main cookies set by the Google Analytics service which enables website owners to track visitor behaviour and measure site performance. This cookie determines new sessions and visits and expires after 30 minutes. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. Any activity by a user within the 30 minute life span will count as a single visit, even if the user leaves and then returns to the site. A return after 30 minutes will count as a new visit, but a returning visitor.

__utmz

performancecookie

firstparty

6 months

This is one of the four main cookies set by the Google Analytics service which enables website owners to track visitor behaviour measure of site performance. This cookie identifies the source of traffic to the site – so Google Analytics can tell site owners where visitors came from when arriving on the site. The cookie has a life span of 6 months and is updated every time data is sent to Google Analytics.

SID

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites. This cookie is used by Google in combination with HSID to verify a Google user account and most recent login time.

HSID

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites. Used by Google in combination with SID to verify Google user account and most recent login time

APISID

targetingcookie

thirdparty

persistent

This domain is owned by Google Inc. Although Google is primarily known as a search engine, the company provides a diverse range of products and services. Its main source of revenue however is advertising. Google tracks users extensively both through its own products and sites, and the numerous technologies embedded into many millions of websites around the world. It uses the data gathered from most of these services to profile the interests of web users and sell advertising space to organisations based on such interest profiles as well as aligning adverts to the content on the pages where its customer’s adverts appear.

SSID

targetingcookie

thirdparty

2 months

This domain is owned by Google Inc. Although Google is primarily known as a search engine, the company provides a diverse range of products and services. Its main source of revenue however is advertising. Google tracks users extensively both through its own products and sites, and the numerous technologies embedded into many millions of websites around the world. It uses the data gathered from most of these services to profile the interests of web users and sell advertising space to organisations based on such interest profiles as well as aligning adverts to the content on the pages where its customer’s adverts appear.

VISITOR_INFO1_LIVE

targetingcookie

thirdparty

6 months

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites. This cookie is used as a unique identifier to track viewing of videos

PREF

targetingcookie

thirdparty

3 years and 10 months

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites. This is a common Google cookie, used across several of their services. Stores user preference, can be used to personalise ads on google searches

APISID

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.

LOGIN_INFO

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.

NID

targetingcookie

thirdparty

6 months

This domain is owned by Google Inc. Although Google is primarily known as a search engine, the company provides a diverse range of products and services. Its main source of revenue however is advertising. Google tracks users extensively both through its own products and sites, and the numerous technologies embedded into many millions of websites around the world. It uses the data gathered from most of these services to profile the interests of web users and sell advertising space to organisations based on such interest profiles as well as aligning adverts to the content on the pages where its customer’s adverts appear.

GPS

targetingcookie

thirdparty

1 day

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.

SSID

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.

IDE

targetingcookie

thirdparty

persistent

This domain is owned by Doubleclick (Google). The main business activity is: Doubleclick is Googles real time bidding advertising exchange

LOGIN_INFO

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.

SID

targetingcookie

thirdparty

2 months

This domain is owned by Google Inc. Although Google is primarily known as a search engine, the company provides a diverse range of products and services. Its main source of revenue however is advertising. Google tracks users extensively both through its own products and sites, and the numerous technologies embedded into many millions of websites around the world. It uses the data gathered from most of these services to profile the interests of web users and sell advertising space to organisations based on such interest profiles as well as aligning adverts to the content on the pages where its customer’s adverts appear. This cookie is used by Google in combination with HSID to verify a Google user account and most recent login time.

SAPISID

targetingcookie

thirdparty

2 months

This domain is owned by Google Inc. Although Google is primarily known as a search engine, the company provides a diverse range of products and services. Its main source of revenue however is advertising. Google tracks users extensively both through its own products and sites, and the numerous technologies embedded into many millions of websites around the world. It uses the data gathered from most of these services to profile the interests of web users and sell advertising space to organisations based on such interest profiles as well as aligning adverts to the content on the pages where its customer’s adverts appear.

YSC

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.

LOGIN_INFO

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.

id

targetingcookie

thirdparty

2 months

This domain is owned by Doubleclick (Google). The main business activity is: Doubleclick is Googles real time bidding advertising exchange

LOGIN_INFO

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.

HSID

targetingcookie

thirdparty

2 months

This domain is owned by Google Inc. Although Google is primarily known as a search engine, the company provides a diverse range of products and services. Its main source of revenue however is advertising. Google tracks users extensively both through its own products and sites, and the numerous technologies embedded into many millions of websites around the world. It uses the data gathered from most of these services to profile the interests of web users and sell advertising space to organisations based on such interest profiles as well as aligning adverts to the content on the pages where its customer’s adverts appear. Used by Google in combination with SID to verify Google user account and most recent login time

SAPISID

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.

LOGIN_INFO

targetingcookie

thirdparty

persistent

YouTube is a Google owned platform for hosting and sharing videos. YouTube collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites.



Ενημερωτικά δελτία - Newsletters

Η εταιρία μας αποστέλλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερωτικά δελτία (newsletters) προς τους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Δημιουργώντας το προφίλ σας στην ιστοσελίδα μας, εντάσσεστε αυτόματα στη λίστα παραληπτών ενημερωτικών δελτίων προς το e-mail που δηλώνεται. Σε κάθε ενημερωτικό δελτίο έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε εφόσον εσείς το επιθυμείτε την αποστολή προς εσάς newsletter, με σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του κάθε e-mail. Η εταιρία μας τέλος, διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε παραλήπτη από τις λίστες ενημερωτικών δελτίων. Για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει καθώς και για κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία των ενημερωτικών δελτίων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ενημέρωση από το www.movestores.com, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο www.movestores.com, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mail) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. H επιχείρηση δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση.Ταnewsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam/junk folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Μηνύματα σε φόρμα επικοινωνίας

Υποβάλλοντας το μήνυμα σας σε φόρμα επικοινωνίας προς την εταιρία μας, αποδέχεστε τους όρους σχετικά με τη χρήση του e-mail και του ονοματεπωνύμου σας από την εταιρία μας. Δεσμευόμαστε να μην χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για σκοπούς εμπορικής προώθησης, μεταβιβάζοντας τα σε τρίτα μέρη. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία που αποκτήσαμε μέσω της χρήσης της φόρμας επικοινωνίας, μπορείτε να αιτηθείτε τη διαγραφή τους.

E-Shop

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε δύο τρόπους για να πραγματοποιήσετε μία ηλεκτρονική παραγγελία:

  • Ως απλός επισκέπτης-πελάτης: Στην περίπτωση αυτή τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν στο αρχείο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, με εξαίρεση μόνο των δεδομένων συναλλαγής που θα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα προβλέπει η εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία και για όσο διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.
  • Ως εγγεγραμμένος επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο επισκέπτης- πελάτης έχει προηγουμένως δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρίας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Ο πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξει, να διορθώσει ή να επικαιροποιήσει τα δεδομένα του.

Links, Hyperlinks & Banners

Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις προς άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η παρούσα Πολιτική δεν ισχύει για δεδομένα που συλλέγονται μέσω άλλου διαδικτυακού τόπου και για πρακτικές εταιριών που δεν ελέγχουμε. Δεν ευθυνόμαστε για τους όρους διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων διαδικτυακών τόπων τρίτων και σας συνιστούμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε.

Απόρρητο παιδιών

Δεν επεξεργαζόμαστε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 15 ετών. Ο ιστότοπος μας απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που είναι άνω των 15 ετών. Εάν είστε κάτω των 15 ετών, μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 15 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν έχει δοθεί ρητή συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση από τον κηδεμόνα του παιδιού.

Τα δικαιώματά σας

Σεβόμαστε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να ζητήσετε διαγραφή ή να ζητήσετε περιορισμό της χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων, όπως απαιτείται από τον κανονισμό 679/2016 GDPR.

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιες προσωπικές πληροφορίες διατηρούμε για εσάς καθώς και να αιτηθείτε τη φορητότητα των στοιχείων σας. Θα σας παράσχουμε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη μορφή, κατόπιν αιτήματός σας.
  • Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι λανθασμένα ή ελλιπή, έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη τροποποίηση ή διόρθωση αυτών.
  • Μπορείτε να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο βαθμό που δεν είναι απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας ή όταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε.
  • Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν αυτή βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.
  • Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους, στο βαθμό που η επεξεργασία δεν βασίζεται στην εκπλήρωση συμβατικής ή νόμιμης υποχρέωσης από την πλευρά της εταιρίας μας.

Τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να τα ασκήσετε μέσω αιτήματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρίας μας info@movestores.com. Το διάστημα ολοκλήρωσης του εκάστοτε αιτήματος είναι 30 ημέρες και ενδέχεται να υπάρξει παράταση αυτού, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής σας.

Δικαίωμα καταγγελίας

Σύμφωνα με τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εφόσον θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε σχετική καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

MENOY

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ